Kedves Diákok, Kedves Felnőttek!

Megtisztelő számomra, hogy a Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Csiha Győző Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának (Hajdúnánás, Baross utca 11.) intézményvezetőjeként üdvözölhetem Önt és pályaválasztás előtt álló gyermekét intézményünk „Szakmák éjszakája” programhoz fejlesztett honlapján.

Számunkra minden olyan alkalom, mellyel a szakmákat és magát a szakképzést közelebb hozhatjuk az újabb és újabb generációkhoz, kiemelkedőnek számít és készülünk rá.

„Hív a Csiha, vár a szakma, jöhetsz hozzánk bármely szakra” jelszavunk nemcsak a befogadó iskolát, de a választás lehetőségét, a másodszakma megszerzését vagy a magasabb végzettséget nyújtani tudó szakképző intézményt is jelöli.

A szakmák éjszakája programmal egy új hagyomány megteremtésébe kapcsolódunk be az ország több száz szakképző iskolájával egyetemben. Bízunk abban, hogy programjaink elnyerik a város, a hajdúnánási járás valamint a könnyen megközelíthető településeken lakó 6. és 7. osztályos tanulók és szüleik tetszését. Szeretnénk elérni, hogy a testközelből kapott információk, kipróbált szakmai műveletsorok és bemutatott élet-közeli kísérletek, játékok arra ösztönözzék a fiatalokat, hogy bátran válasszák nyolcadikban továbbtanulási célként a szakgimnáziumunkat (4+1 év) és szakközépiskolánkat (3+2). Igen, jól látja az olvasó, hogy ugyanannyi idő alatt, a megfelelő kötelességtudattal felvértezett jelentkezőt érettségihez és szakmához tudjuk juttatni bárhol is lépjen be a jövő szakképzésébe!

Tudom, hogy megtapasztalják programunkon, hogy nyitott, kezdeményező, pezsgő közösségi élet jellemzi iskolánk mikro társadalmát. Tudom, hogy aki nálunk tanult büszke arra, hogy a régi alapértékek közvetítése biztos alapot jelentettek a felnőtt életben való boldogulásához.

Remélem, hogy felkeltettem érdeklődésüket az intézményünkben szerveződő esemény iránt. Látogasson el hozzánk! Kérem, tanulmányozzák honlapunkat, hogy előre összeállíthassák a megismerni kívánt szakterületekhez kapcsolódó egyedi programrendjüket!

A „Szakmák éjszakája” programon hasznos időtöltést kívánok minden kedves érdeklődőnek!

Üdvözlettel:
Pappné Fülöp Ildikó
igazgató

BSZC
Csiha Győző Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája
Hajdúnánás

Copyright © 2018 - Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Csiha Győző Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája, Minden jog fenntartva!